Kanadai Nagydíj

2018-ban még a Ferrarival. A hosszú etap jól sikerült.


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton

A gyakorlást a hétvége szempontjából fontos esemény előzte meg.

. Max Verstappen kezdett a legjobban a Formula1-es Kanadai Nagydíjon míg a fő rivális Charles Leclerc az ötödik helyen zárt az első szabadedzésen. Kanadai Nagydíj az időmérő élőben az NSO-n. Még senki sem szólt hozzá.

4 hours agoA Kanadai Nagydíj időmérője magyar idő szerint este 10 órakor kezdődik. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15. 2 days agoBár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket.

Kövesse velünk a Forma-1 Kanadai Nagydíj Időmérő edzését. Leclerc-t megbüntették Kanadában. 1 day agoVerstappen nyerte a három év után visszatérő Kanadai Nagydíj első szabadedzését.

Leclerc újabb büntetést kapott a mezőny végéről rajtol. Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja. 2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam.

Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés az időmérőről A nedves pályán rendezett Kanadai Nagydíj időmérő edzésén Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót míg az Alpine-pilóta Fernando Alonso és a Haas versenyzője Mick Schumacher is remekül teljesített. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2.

Verstappen nyerte az első szabadedzést Kanadában. A gumikkal még mindig keményen bánik a pálya úgyhogy pár teendőnk még van. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák.

A Red Bullnak fekszenek a városi pályák. 2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim. Fernando Alonso a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése és a bravúrja után hadat üzent a pole-pozíciós Max Verstappennek a tőle megszokott humorral.

Szabadedzés élőben az NSO-n. 1500 Azok a versenyzők akik a lágyakat nyúzzák kezdenek lassulni. Legyen Ön az első.

60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles. Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni. 1 hour agoKanadai Nagydíj.

Között rendeztek meg a. Bejelentették hogy Montrealban a Nemzetközi. Szünet nélkül folytatódik a 2022-es Formula1-es bajnokság a kilencedik állomás Montreal ahol az 51.

Legyen Ön az első. Versenyzők és csapatok helyezései. Szabadedzés - F1FutamokEu 1993 - 2000.

1501 A Kanadai Nagydíj első felvonásának vége is a sorrend pedig nem változott az elejében tehát Verstappen kezdi a legjobban a hétvégét. Perez magabiztos Kanada előtt. Fernando Alonso ugrott az élre a kanadai esőben.

Nemcsak a helyi emberek hanem bátor mormoták is kíváncsiak voltak a kétévnyi kihagyás után visszatérő Forma-1-re Kanadában ahol az első szabadedzésen a két élcsapat mellett Fernando Alonso és a két Aston Martin remekelt. 2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul. Price XPB Images.

Szabadedzés élőben az NSO-n. Egyre rosszabb Hamilton szerint katasztrófa az idei Mercedes. Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 26 Celsius-fokos levegő- és 44 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1-es Kanadai Nagydíj második szabadedzése.

Úgy tűnik a gumikopás egészen nagy a hétvége ezen pontján. Kettejük közé Carlos Sainz Jr nagy meglepetésre Fernando Alonso valamint. 10 rajthelyest büntetést kap Leclerc a Kanadai Nagydíjon.

Szabadedzés Carlos Sainz Charles Leclerc F1 Ferrari Forma-1 Forma-1 Kanadai Nagydíj George Russell Lewis Hamilton Max Verstappen Mercedes Mercedes AMG Red Bull Sergio Perez Sport szabadedzés. Alonso üzent Verstappennek támadni fog. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2.

Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén. A Kanadai Nagydíj 2022-től hivatalosan is a Formula 1 AWS Grand Prix du Canada nevet viseli majd. 14 hours agoKanadai Nagydíj.

Szabadedzés - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása. 3 hours ago2131 - F1.

Kanadai Nagydíjat rendezik meg. 1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1. A második rajtkockát a.

13 hours agoVerstappen a Kanadai Nagydíj első edzésnapján Forrás. Csapattársa Sergio Pérez közel sem zárt ennyire jó napot a második edzésen láthatóan nem találta a ritmust. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

Verstappen a pole pozícióban. 43 minutes agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton.

Ferrari A kanadai nagydíj volt a 2019-es Formula1 világbajnokság hetedik futama amelyet 2019. Még senki sem szólt hozzá. A legutóbbi 2019-es futamot Lewis Hamilton nyerte a Mercedesszel míg 2015-ig visszamenőleg egyedül Sebastian Vettel tudta megtörni a sorozatát ezen a pályán.

Az idei évben aligha van esély Mercedes. 2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. A négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel Aston Martin negyedik lett a második gyakorláson a legjobb hat közé még a spanyol Fernando Alonso Alpine és a.


Pin On Forma 1 2016


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


F1 Formule 1


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia


Gilles Villeneuve Ferrari 312t2 Mosport Park 1977 Racing Ferrari Race Cars


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Pin En Motorsport


Pin On Formula 1 Racers


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel